1 de set. 2007

Col.leccions

Ja tenim aquí la temporada del fascinant món del col.leccionisme per fasciscles.

Em pregunto qui és el matat que té temps i espai per a fer la col.lecció del velero de guerra, on a l’anunci ens el presenten com un trasto que ocuparà aproximadament l’espai que ocupa una taula de planxar… Jo a casa meva, ho sento, però no puc tenir aquest trasto, tot i que el muntaria per després simular la batalla del aguasnegras a Desembarco del rey i el trillaria en mil només per a donar-me un gust.

Ara que ben pensat, millor que m’estalviés tot plegat, per què això té trampa.
La primera entrega, acostuma a tenir un preu molt suggerent, i les consecutives ja comenten a picar les butxaques… i clar, si vas sumant de 3 euros en 3 euros, 4 cops per setmana durant vès tu a saber quant de temps, doncs el velero de guerra t’acaba sorint més car que si vas a l’ Interkids de la Maquinista i te’n compres un de muntat de sèrie.

A més s’ha de sumar un altre problema, les peces.., Que un dia et donen pagant el timó, un altre dia un ull de bou, més endavant un mástil… més endavant… un trot de fusta que no saps exactament que és, però goita, encaixa a la perfecció sobre el casc de popa… Total, que van passant les setmanes, els messos i els anys, i te’n adones que aquella peça no anva just allí, i al final no resulta ser un velero de guerra si no una barcassa vasta.

Però a part dels veleros de guerra, tenim moltes altres col.leccions, inútils com la mencionada. Tenim per un cantó els cursos d’idiomes, que t’ajuden a amontegar quantitats de cd’s i llibrets dispersats que al final ni et mires, per què estàs armant el velero i porta més feina.

També en aquestes col.leccions hi ha una fal.lera per les coses del món; Nines del món, gerros del món, polles del món…

I col.leccions de pel.lícules; com per exemple Grandes clàssicos del cine Español, con pròlogo de J.L.Parada.

No trobeu que són col.leccions molt suggerents? Però això realment es ven? S’acaben aquestes col.leccions? Vull dir, algun dia es publica el darrer fascicle?

3 comentaris:

ddriver ha dit...

la bona es la del tiranosaurios rex,et regalan un ull i les dents a la 1a entrega jajajaja.
Polles del mon?no l he vist aquesta,saps si n hi ha alguna de xoxets del mon?suposo no'?

Anònim ha dit...

Si home, el de xoxets del món és la col.lecció paral.lela a polles del món, si te les fas les dues et regalen un ou de mico en formol.

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

El kioskero de mi barrio me debe odiar..solo por dos razones, la primera las T10, la segunda, a comprar algun 1º fasciculo de alguna colección que me interese, pero solo el primero..si el barato..solo eso..tengo un minimorris, un perfume en miniatura, un libro de Bucay (que se lo regale a mi madre) un libro de los Masones (que se lo regale a mi padre), un DVD de Dragon Ball capitulos 1 a 4 que se lo regale a mi hijo Mateo..y ya... mas nada creo..ahora que del ultimo...no se..recuerdo que en Uruguay compre por una pasta¡¡¡ el diccionario de la Real Academia en tomos..y cuando voy a comprar el ultimo..estaba agotadoooooooooo..y nunca lo consegui¡¡¡¡¡
Besotes